Jooga

Tunnilla harjoitetaan virtaavaa joogaa, joka kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Harjoitukset lämmittävät ja avaavat kehoa sekä rauhoittavat mieltä. Tunnin lopulla toteutetaan myös pysähtyvämpiä lattia- asanoita sekä laskeudutaan äänimaljojen saattelemana loppurentoutukseen.

Kuun viimeinen harjoitus on Yin-joogaa, jossa jooga-asanoissa viipyillään useampi minuutti ja asentoja tuetaan apuvälinein. Liikeratojen avautumisen ja helpottumisen lisäksi yin antaa mielelle tilaa rauhoittua ja yhteys omaan itseen vahvistuu. Äänimaljarentoutus lopussa on pidempi ja mukana on myös gongi.

Tunnille voi osallistua, vaikkei jooga olisikaan entuudestaan tuttu, mutta siitä ei myöskään ole haittaa. Mukaan tarvitset joogamaton ja viltin. Tunti on naisille ja miehille yhteinen. 

Torstaisin 5.9.-28.11. (ei vko 42) klo 19.00-20.15

MERIMASKUN MAAMIESSEURANTALO (Killaistentie 40)

OHJAAJA: Joogaohjaaja, fysioterapeutti Merita Toivonen

HINTA: 80€ / syyskausi (+ Ahdon jäsenmaksu 7€/ vuosi)

(maksusta lähetetään lasku sähköpostiin)

Huom! Osallistujia ei ole erikseen vakuutettu Merimaskun Ahdon toimesta.

Ilmoittautuminen ei sido suoraan maksuun. Lue laskutusehdot täältä https://www.merimaskunahto.fi/tietoa-meista/liitteet/

Ilmoittautuminen syksyn ryhmään alkaa ma 12.8. klo 18.00.

(ilmoittautumislomake päivittyy sivuille ilmoittautumisen alkaessa)

Uusi jäsen (muu, kuin keväällä 2024 toiminnassa mukana ollut), muistathan liittyä myös jäseneksi Liity jäseneksi | Merimaskun Ahto ry